Over ons

slide-1

Over ons

AGR Medical is een Nederlandse groothandel voor esthetische klinieken. Wij geven geregistreerde klinieken de mogelijkheid originele producten in te kopen tegen concurrerende prijzen.
.
Wij kunnen lagere prijzen aanbieden dan de officiële distributeur in uw regio. Wij importeren onze producten vanuit landen binnen Europa om u zo de best mogelijke prijs te kunnen bieden. Wij importeren onze producten uitsluitend vanuit landen binnen Europa en bieden alleen producten aan die 100% authentiek zijn en uiteindelijk via een officiële distributeur zijn ingekocht. Door onze jarenlange ervaring en goede relaties hebben wij goede condities kunnen onderhandelen met diverse leveranciers in Europa.
.
Alle producten die wij leveren zijn 100% authentiek en worden geleverd met een lange houdbaarheidsdatum.
.
AGR Medical wil graag uw groothandelspartner worden voor al uw esthetische producten. Indien u een geregistreerde kliniek bent is AGR Medical dé betrouwbare groothandel waar u mee wilt samenwerken.
.
A reliable partner in Healthcare!
.
Wij werken uitsluitend met betrouwbare logistieke partners om u zo de garantie te geven dat uw producten in kwalitatief goede staat bij u arriveren. Indien gewenst sturen wij onze klanten ook track & trace gegevens zodat u uw producten kunt volgen en op welk tijdstip u deze kunt verwachten.
.
U kunt uw orders telefonisch plaatsen of per mail. Omdat wij er zeker van willen zijn dat we alleen samenwerken met geregistreerde artsen en klinieken zullen we, binnen 1 werkdag, uw gegevens controleren en u daarna een bevestiging sturen.
.
Wij hopen u een inzicht gegeven te hebben over wie AGR Medical is en waar we voor staan. We zien er naar uit u te verwelkomen als partner!

Geïnteresseerd in ons assortiment?
Neem dan contact met ons op!